Des del 22 de juny fins l’11 de febrer de 2018, el Palau Güell albergarà una mostra de fotografies de diferents espais de l’edifici. Les instantànies són obra de Ramon Manent i l’activitat està inclosa en el preu de l’entrada.

 

«La cara oculta del Palau Güell» proposa un viatge de descoberta entre els seus racons més amagats a través d’un recull d’imatges originals de Manent, fotògraf especialitzat en el retrat de l’art i l’arquitectura. Es tracta d’un recorregut inèdit per les diferents estances del Palau dissenyat per Gaudí.

 

A través de punts de vista singulars, aquesta mostra fa visibles espais i detalls de l’edifici no accessibles a dia d’avui, que ajuden a posar en valor l’habilitat i la destresa tant de l’arquitecte reusenc com de tots els artistes, industrials i artesans que van col·laborar en l’execució de l’edifici.

 

El recorregut inclou també cites d’autors destacats que ajuden a emmarcar la història del Palau i la seva excepcionalitat. D’aquesta manera, entre paraules i imatges, l’exposició explora formes, colors i textures desconegudes que ens apropen a detalls de l’edifici únics com el saló central vist des de l’interior de l’agulla del terrat, l’estructura original de l’interior de la caseta de nines del pati de llevant, l’escala plegable, molt enginyosa, que dóna accés a la llotja del servei de la capella o la gelosia amagada de l’entreplanta, entre molts altres.

 

Manent ens transporta a una realitat diferent, oculta entre les quatre parets d’aquest edifici i projecta, a través de l’objectiu de la càmera, l’especial concepció primigènia de l’espai i la llum per mostrar-nos retalls ocults del Palau Güell més desconegut.

 

Llegeix més d’aquesta notícia al web del Palau Güell

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.