El Diari de Tarragona ha entrevistat aquest desembre a Teresa Gaudí i Lluís Ignasi Garcia, presidenta i secretari d’Amics de Gaudí – Reus. Els responsables de l’associació han compartit amb la periodista Cristina Savall un pessic de la seva història i li han traslladat els seus objectius de futur. Aquests se centren, en gran part, en ampliar el teixit social d’Amics de Gaudí – Reus, especialment entre els més joves.

 

Sobre l’arquitecte

 

Durant la conversa, Teresa Gaudí i Lluís Ignasi Garcia també han reflexionat sobre la figura de l’artista. De Gaudí, la presidenta de l’entitat ha comentat que «va ser un personatge polièdric que interessa a tothom: la forma de pensar, d’actuar i, per descomptat, el llegat patrimonial que va deixar. Tot és interessant i inigualable». 

 

Gaudí i Garcia també van respondre a la eterna polèmica sobre els orígens de l’arquitecte. Els responsables de l’entitat reusenca són taxatius: «No té massa misteri i els nostres socis ho tenen clar. A més, al registre central de Madrid hi ha la còpia del testament de Gaudí, i posa que és fill de Reus».

 

Sobre l’associació

 

Amics de Gaudí – Reus és una entitat fundada l’any 1955 a la ciutat del tarragonès. L’associació és germana d’Amics de Gaudí, fundada tres anys abans a Barcelona com una secció del Cercle Artístic de Sant Lluc. Els objectius d’ambdós entitats són molt propers. Amics de Gaudí – Reus organitza excursions i activitats, i se’ls pot contactar al correu electrònic amicsgaudireus@gmail.com

 

Llegiu el reportatge al complet a diaridetarragona.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.