El Diari de Tarragona ha entrevistat aquest desembre a Teresa Gaudí i Lluís Ignasi Garcia, presidenta i secretari d’Amics de Gaudí – Reus. Els responsables de l’associació han compartit amb la periodista Cristina Savall un pessic de la seva història i li han traslladat els seus objectius de futur. Aquests se centren, en gran part, en ampliar el teixit social d’Amics de Gaudí – Reus, especialment entre els més joves.

 

Sobre l’arquitecte

 

Durant la conversa, Teresa Gaudí i Lluís Ignasi Garcia també han reflexionat sobre la figura de l’artista. De Gaudí, la presidenta de l’entitat ha comentat que «va ser un personatge polièdric que interessa a tothom: la forma de pensar, d’actuar i, per descomptat, el llegat patrimonial que va deixar. Tot és interessant i inigualable». 

 

Gaudí i Garcia també van respondre a la eterna polèmica sobre els orígens de l’arquitecte. Els responsables de l’entitat reusenca són taxatius: «No té massa misteri i els nostres socis ho tenen clar. A més, al registre central de Madrid hi ha la còpia del testament de Gaudí, i posa que és fill de Reus».

 

Sobre l’associació

 

Amics de Gaudí – Reus és una entitat fundada l’any 1955 a la ciutat del tarragonès. L’associació és germana d’Amics de Gaudí, fundada tres anys abans a Barcelona com una secció del Cercle Artístic de Sant Lluc. Els objectius d’ambdós entitats són molt propers. Amics de Gaudí – Reus organitza excursions i activitats, i se’ls pot contactar al correu electrònic amicsgaudireus@gmail.com

 

Llegiu el reportatge al complet a diaridetarragona.com

41 comentarios sobre “Els seguidors gaudinians de Reus”

  1. Additionally we have evaluated less estrogenic antiestrogens two steroidal antiestrogens, RU 39, 411 and ICI 164, 384, and two nonsteroidal antiestrogens, keoxifene and MER 25 for their ability to inhibit TAM stimulated growth priligy tablet You will likely need to pay a monthly premium, an annual deductible, and co pays

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.