El Temple Expiatori organitza dues activitats especials per aquestes dates de Nadal. Es tracta de visites guiades especialment pensades per als nens, i un nou accés privilegiat a la façana de la Nativitat. Tot plegat podrà gaudir-se en aquests dies previs al Nadal, entre el 21 i el 23 de desembre.

 

Taller infantil de Nadal de la Sagrada Família

 

La Basílica vol convidar a les famílies a apropar-se al misteri del Nadal a través l’obra Gaudí. La idea és que els més petits descobreixin la màgia del naixement de Jesucrist amb l’arquitectura del temple i l’estil de Gaudí. El format de les visites està especialment pensat per a les famílies. Nens i pares estaràn guiats per un pastoret amb qui descobriràn tots els misteris del temple i aprofundiran en el misteri del Nadal. A més, el temple convida als nens a fer un treball manual al final de la visita: un mòbil.

 

Una escala a la Nativitat

 

Com a part d’aquesta activitat, la Sagrada Familia habilitarà una escala de sis metres per que tots aquells que ho desitgin puguin veure de més a prop l’escena del Naixement. L’escala estarà col·locada del dia 21 al 23 de desembre i s’hi accedirà des de el carrer Marina. També s’han programat cors infantils i s’obsequiarà als visitants amb una bona xocolata calenta.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.